Despre noi

Infiintata in anul 1990 cu capital integral privat autohton, compania ELMAS isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de ridicat.
In prezent suntem un jucator important pe piata instalatiilor de ridicat, cu o retea de puncte lucru nationale si regionale.
Promovand conceptul de incredere, compania ofera clientilor produse si servicii competitive, realizate in concordanta cu normele si certificarile in vigoare la nivel european.

In permanenta, Elmas constientizeaza la toate nivelurile din interior, importanta mentinerii unui parteneriat solid cu clientii, intelegerea cerintelor si sustinerea in atingerea obiectivelor pe care ei si le propun.
Reprezentantii de vanzari sunt pregatiti sa ofere consultanta specializata si solutii optime in domeniu, pentru o decizie corecta privind achizitia unui utilaj performant din gama produselor comercializate.

Veti gasi raspunsuri competente la toate intrebarile dumneavoastra adresate prin telefon, fax, e-mail sau la punctele de lucru proprii.
Accesul catre un grad inalt de profesionalism, calitate, disponibilitate, adaptabilitate si competitivitate este garantia unui parteneriat solid.