Disclaimer / Imprint

Adresa: ELMAS S.R.L.
              B-dul Grivitei nr.1y
              500177 Brasov
              Romania

Tel. +40-268-308700
Fax +40-268-308705
E-mail: office[at]elmas.ro
Internet: http://www.elmas.ro

Director General: Marton Geza

Nr. Registrul Comertului: J 08/840/1991

C.U.I.: RO 1115033.

Continutul acestui site este cu drepturi de autor. Reproducerea informatiilor, in special utilizarea de texte, fragmente de text sau imagini, necesita aprobarea scrisa prealabila a companiei.

Toate informatiile, utilizarea acestora, conectarea la site, precum si toate actiunile comise, tolerate sau omise in legatura cu site-ul sunt guvernate exclusiv de legea romana.

Drepturi de autor

2012 Elmas SRL. Toate drepturile rezervate. Nici o sectiune din site-ul Elmas SRL, inclusiv imagini, nu pot fi reproduse sau transmise fara acordul scris al Elmas SRL. Logo-ul Elmas este marca comerciala inregistrata.

Raspundere

Informatiile pe care Elmas SRL le prezinta pe acest site sunt compilate cu cea mai mare grija si actualizate periodic. In ciuda verificarilor atent efectuate asupra continutului, este imposibil sa se garanteze libertatea de toate erorile. Din acest motiv, Elmas SRL declina si exclude orice raspundere sau garantie cu privire la exactitatea, integralitatea si actualitatea informatiilor furnizate pe acest site. Acest lucru este valabil, in special, la orice site pe care-l accesati prin intermediul unui link din site-ul nostru. Aceste site-uri sunt operate de companii separate si nu avem nici o influenta asupra lor. Prin urmare, Elmas SRL isi declina si exclude orice responsabilitate pentru continutul unor astfel de pagini, precum si pentru daune care rezulta din utilizarea sau neutilizarea informatiilor oferite astfel. Acest site web oferă link-uri catre alte site-uri. Elmas SRL nu isi asuma nicio raspundere si garantie cu privire la orice informatii obtinute de la si prin interactiunea cu orice site la care se ajunge prin intermediul unui link de pe acest site. Elmas SRL va indeamna sa verificati politica de confidentialitate, termenii si conditiile de utilizare de pe site-urile respective inainte de a le folosi.

In niciun caz Elmas SRL sau alte companii mentionate pe acest site nu pot fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune care rezulta din utilizarea, incapacitatea de a utiliza, sau rezultatele de utilizare a acestui site, orice site-uri legate de acest site, sau continutul site-urilor accesate, inclusiv, dar nu limitat la pagube, pentru sistemul informatic, date sau alte informatii personale care rezulta din descarcarea de materiale si/sau date de pe acest site sau de pe site-uri la care s-a ajuns prin link-uri de pe acest site. Elmas SRL isi rezerva dreptul de a intreprinde modificari sau adaugiri la informatiile si datele furnizate in orice moment, fara notificare prealabila. In masura in care paginile noastre de internet contin declaratii anticipative, aceste declaratii sunt bazate pe opiniile si estimarile Elmas SRL si sunt supuse unor riscuri si incertitudini. Elmas SRL nu este obligat sa actualizeze aceste declaratii anticipative. Toate raspunderea pentru astfel de situatii este in mod expres exclusa.