Cookie Consent by TermsFeed
25 de ani de parteneriat Elmas Demag Cranes & Components in Romania

25 de ani de parteneriat Elmas Demag Cranes & Components in Romania

07 Iun. 2018

25 de ani de parteneriat Elmas - Demag Cranes&Components, in Romania - Evenimentul desfasurat in 7 Iunie 2018 la fabrica Elmas din Brasov a marcat implinirea a 25 de ani de parteneriat cu producatorul german de macarale industriale si componente - Demag Cranes&Components.

In baza semnarii acordului de reprezentare in anul 1993, compania Elmas a dezvoltat continuu linia de business macarale industriale Demag si a ajuns astazi sa ofere prin intermediul departamentelor de proiectare, vanzari, montaj si service, un pachet complet de produse si servicii premium, dedicate cerintelor din piata. Din anul 2004, Elmas fabrica la Brasov macarale industriale sub licenta Demag cu sarcini pana la 300 de tone si ecartamente pana la 40 de metri, la inalte standarde de calitate.

In urma investitiilor majore realizate in fabrica de macarale industriale si structuri metalice din Brasov, din anul 2014 compania isi mareste capacitatea de productie si inglobeaza fabricarea noilor poduri rulante de tip V (2016), care sunt produsul ingineriei partenerului german DEMAG.

Prin intermediul filialelor Elmas din tarile vecine (Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova) reusim sa exportam parte din produsele competitive fabricate in Romania.

Compania Elmas formata din 4 linii de business (stivuitoare, macarale industriale/structurimetalice, ascensoare/sisteme de parcare si utilaje forestiere) are in componenta 360 de angajati si a fost infiintata in 1990, avand capital 100% romanesc. Activitatea principala a companiei este fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat. Sediul central al societatii este in Brasov, spatiile de productie, depozitare, reparaţii, laborator si cel administrativ intinzandu-se pe o suprafata de 70.000 de metri patrati.

O gama importanta din produsele comercializate sunt disponibile si online in platforma proprie de ecommerce – 1234.ro.