Cookie Consent by TermsFeed
Despre noi

Despre noi

ELMAS - specialistul regional in domeniul instalatiilor de ridicat.

Din 1990, compania cu capital privat integral romanesc a dezvoltat in Romania un portofoliu complet de produse si servicii din domeniul instalatiilor de ridicat, pentru a facilita accesul clientilor la un grad ridicat de calitate.

Sunt multiple aplicatii din sfera industriala, comerciala sau rezidentiala care utilizeaza echipamentele si solutiile noastre. In aceasta lume, unde optimizarea fluxului de materiale este foarte importanta, ELMAS este partenerul si specialistul tau.

Intelegem cerintele clientilor nostri si concepem solutii dedicate care raspund unui nivel ridicat de fiabilitate si rentabilitate.

De la ascensoarele pentru persoane sau materiale, macaralele industriale, stivuitoarele, sistemele de depozitare/parcare pana la utilajele forestiere – portofoliul nostru contine produsul adecvat pentru aplicatia dumneavoastra.

De la infiintare si pana astazi, dezvoltarea companiei ELMAS s-a bazat pe investitii importante in cresterea capacitatii de productie, optimizarea mediului de lucru, conceptia si dezvoltarea de solutii si produse competitive, protejarea mediului inconjurator si sustenabilitate.

Cu sediul central in Brasov si o retea de 11 filiale la nivel national si regional, compania ELMAS are in componenta 400 de angajati si a generat in 2022 o cifra de afaceri de peste 38,3 milioane Euro.

Vezi brosura ELMAS online


NOUTATI