Cookie Consent by TermsFeed
Valori

Valori

Valorile noastre stau la baza succesului business-ului Elmas si ne insotesc de la infiintare pana in prezent: Incredere, Integritate, Respect si Solidaritate.
Avem convingerea ca doar intr-un mediu caracterizat de aceste valori se pot genera solutii, servicii si aporturi importante in relatia cu angajatii, clientii si partenerii de afaceri.

Suntem constienti de faptul ca angajatii nostri sunt cel mai valoros pilon pentru a asigura viitorul si prosperitatea continua a companiei noastre.
Mediul de lucru la Elmas stimuleaza dezvoltarea profesionala si contributia individuala, marcata de aprecierea reciproca a valorii.

Incredere
Prin actiunile noastre oferim si castigam incredere atat in randul angajatilor cat si in relatia cu clientii nostri. Suntem un partener de incredere care furnizeaza solutii si produse premium la un raport competitiv pret/calitate. Calitatea integrata este esentiala pentru acest lucru. Ne respectam intotdeauna promisiunile si impreuna cu clientii nostri dezvoltam inovatii pentru viitor.

Integritate
Integritatea reprezinta baza actiunilor noastre si un factor important in succesul business-ului Elmas. Prin corectitudine si transparenta in comunicare asiguram un mediu productiv si adoptam masuri care conduc la atingerea obiectivelor.

Respect
Avem convingerea ca printr-o relationare corecta pe toate palierele putem influenta lucrurile in bine. Ne respectam unii pe altii si promovam diversitatea de opinii care genereaza plus valoare in societate si companie.

Solidaritate
Experienta si competentele oamenilor din cadrul companiei Elmas reprezinta o sursa permanenta de creativitate si inspiratie. Impreuna ne canalizam fortele pentru a depasi obstacole si dezvoltam solutii inovative.


NOUTATI