Comunicate

Comunicate

Seminarul 'Alege solutii la cheie', marca Elmas

Seminarul 'Alege solutii la cheie', marca Elmas

In 23 Mai 2019, compania Elmas - dealer Linde Material Handling in Romania a organizat la sediul central un seminar cu tema "Alege solutii la cheie".
Participantii prezenti la eveniment au avut ocazia de a descoperi statiile mobile Elmas de incarcare baterii de tractiune, noutati si avantaje din gama stivuitoarelor Linde echipate cu tehnologia Li-Ion si promotiile active pentru transpaletele electrice Linde MT12 si MT15.

Citeste mai mult
Ascensorul STONE

Ascensorul STONE

Ascensorul STONE, locul I la concursul „Proiectul anului 2019” – ELEVATOR WORLD. Un proiect 100% romanesc, liftul instalat in Tunelul Timpului de la Castelul Bran, a fost recunoscut pe plan international, unicitatea acestui model facandu-i pe juratii concursului mondial „Elevator World”, care s-a desfasurat in SUA, sa-i acorde premiul I la categoria „Ascensoare cu scop special”. Printre ascensoarele care au mai intrat in aceasta competitie mondiala si au fost premiate la alte categorii s-au mai numarat modele produse de producatori de renume din Germania, Marea Britanie, SUA sau Japonia (Mitsubishi Electric).

Citeste mai mult