Cookie Consent by TermsFeed
Responsabilitate sociala

Responsabilitate sociala

Compania ELMAS isi asuma responsabilitatea sociala, considerand acest lucru o premisa pentru un succes de durata.

Astfel, ne-am propus sa cream valori cu integritate pentru clienti, angajaţi, asociatii companiei, comunitate actionand cu onestitate, sinceritate si transparenta. Totul cu un mare respect pentru oameni si tot ce ne inconjoara.

Integritate, incredere, parteneriat si solidaritate – sunt cele patru puncte esentiale ce definesc filosofia ELMAS.

Pentru compania ELMAS dezvoltarea durabila are o puternica incarcatura morala.

Se pleaca de la premisa realista ca, pe zestrea pe care o mosteneste, fiecare generatie isi construieste viitorul. Astfel, din punctul acesta de vedere, este de datoria generatiei actuale sa ofere noilor si viitorilor veniti, cel putin aceleasi sanse pe care ea le-a mostenit.

Principiile descrise aici reprezinta pentru noi standarde minime. Codul de conduita ELMAS respecta si nu limiteaza sub nici o forma normele specifice tarilor din Uniunea Europeana, corespunzand caracteristicilor culturale locale.

Suntem permanent implicati in viata sociala a comunitatii, sustinand activ proiecte pe termen lung.

Pentru mai multe detalii puteti accesa documentul "ELMAS - Responsabilitate Sociala si Dezvoltare Durabila".

Sustinem educatia

ELMAS este unul din membrii fondatori ai Scolii Profesionale Kronstadt, prima scoala profesionala care adopta modelul invatamantului dual german in Romania. Infiintata cu sustinerea activa a 11 companii de renume mondial reprezentate in zona Brasovului, scoala profesionala ofera elevilor posibilitatea de a se forma profesional in stransa colaborare cu si sub tutela agentilor economici. Tinerii invata in conditii moderne si performante, calificari tehnice cautate pe piata muncii.

Sprijinim deasemenea si actiunile desfasurate de Asociatia De-a Arhitectura in invatamantul prescolar, primar si gimnazial cu scopul promovarii educatiei de arhitectura si mediu construit.

Elmas a ales sa se implice activ si in programul “Scoala Altfel” desfasurat atat cu gradinite cat si cu scoli, din cadrul judetului Brasov.

Sustinem sportul si miscarea

Anual sustinem dezvoltarea si performanta din diferite activitati sportive (handbal feminin, hochei, ciclism etc.).

Sustinem cultura

Consideram important crearea unui acces facil la cultura si sustinem diferite actiuni din acest domeniu (ex. Brasov Jazz&Blues Festival, C’Art Fest, Saptamana Comediei, Ovidiu Carpusor – artist plastic).

Sustinem liderii de maine

Suntem partener activ in cadrul programului dezvoltat de AFAFCI Brasov pentru formarea de antreprenori din randul elevilor de la liceele de top din Brasov (Andrei Saguna, Dr. Ioan Mesota, Áprily Lajos, Grigore Moisil etc.).

Sustinem comunitatea

O companie responsabila social este o companie care se implica activ in viata comunitatii din care face parte, o companie care contribuie la dezvoltarea societatii.

Sustinem mediul inconjurator

Participam si sustinem diferite actiuni de protejare a mediului inconjurator.


NOUTATI