Cookie Consent by TermsFeed
Capacitati de productie

Capacitati de productie

Pentru a oferi produse si echipamente competitive in piata de profil, s-au realizat investitii importante in facilitati de productie, aliniate la standardele europene.

Prin achizitionarea de echipamente si tehnologii moderne asiguram un nivel ridicat de calitate si productivitate:
- echipament CNC pentru debitare cu laser
- echipament CNC debitare cu plasma si oxi-gaz, gaurire, filetare
- echipament CNC pentru debitare cu plasma si oxi-gaz a profilelor/tevilor
- masina de debitat cu jet de apa
- masina de frezat CNC in 5 axe
- instalatie de sablare automata
- cabina de vopsire
- instalatie multitrac automata de sudare sub strat de flux
- instalatii de sudura Mig-Mag
etc.

Aceste facilitati sunt amplasate in Brasov si acopera urmatoarele segmente:
- fabricarea macaralelor industriale, ascensoarelor si structurilor metalice;
- refabricarea stivuitoarelor.

Fabricarea macaralelor industriale, ascensoarelor si structurilor metalice

Unitatea moderna de productie localizata in Brasov (Calea Feldioarei 33) este dedicata atat fabricarii macaralelor industriale (macarale portal, macarale pivotante), podurilor rulante sub licenta DEMAG, ascensoarelor de persoane si de materiale ELMAS cat si pentru structurile metalice complexe cu aplicatie in diferite industrii.

Pe tot fluxul de productie asiguram un nivel ridicat de calitate pentru a genera produse competitive care raspund cerintelor clientilor nostri, atat la nivel national cat si international.

Toate produsele fabricate de ELMAS poarta marcajul CE care atesta conformitatea si respectarea normelor europene din domeniu.

Refabricarea stivuitoarelor

Linia de refabricatie stivuitoare LINDE localizata in Brasov (B-dul Grivitei 1y) implica reutilizarea unor componente viabile, nedegradate si rezultate din dezmembrari, testarea si reabilitarea acestora pentru reasamblarea ulterioara in echipamente fiabile.

Acest proces de refabricatie se aplica exclusiv stivuitoarelor aflate intr-un stadiu avansat de degradare, destinate reciclarii, fiind nevandabile, cu durata de viata expirata, indiferent daca sunt preluate de la client, rascumparate sau in sistem buy back.

In comparatie cu o reconditionare, procesul de refabricare presupune dezmembrarea integrala a utilajului, verificarea si inlocuirea subansamblelor si a componentelor uzate, pana la ultimul surub.

Stivuitoarele refabricate beneficiaza de o garantie de 2 ani/ 2000 de ore si 10 ani durata de functionare, perioada in care este asigurat service-ul si piesele de schimb. Produsul rezultat in urma procesului de refabricare este destinat vanzarii sau inchirierii.

Acest proces de refabricare conduce la o economie de resurse si materii prime avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.


NOUTATI