Cookie Consent by TermsFeed
Mediu optim de lucru

Mediu optim de lucru

Suntem preocupati permanent sa cream si sa oferim angajatilor nostri conditii optime de munca, care conduc la cresterea productivitatii si mentin un nivel ridicat al sanatatii si securitatii ocupationale.

In acest mod, compania ELMAS genereaza produse competitive si servicii personalizate pentru clientii sai.

Implementarea standardelor ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO 50001 in politica de management au rolul de a mentine si imbunatatii continuu toate procesele din cadrul companiei, in concordanta cu normele europene.
In urma investitiei realizate intr-o cantina moderna din incinta fabricii de productie macarale industriale si structuri metalice, angajatii nostri beneficiaza de un meniu variat intr-un ambient prietenos si placut.
Fiecare angajat are posibilitatea de a alege intre diferite variante de meniuri de la infochioscurile amenajate in cadrul companiei sau prin intermediul aplicatiei dezvoltata pentru acces via PC.

Compania Elmas ofera personalului angajat, pe langa accesul la cantina moderna, si alte beneficii, cum ar fi programul de lucru flexibil, accesul la consultatii medicale gratuite in cabinetul din cadrul companiei, transportul gratuit pentru angajatii din localitate.

Pentru mai multe detalii puteti accesa documentul "ELMAS - Responsabilitate Sociala si Dezvoltare Durabila".


NOUTATI