Cookie Consent by TermsFeed
Lansare curs de specializare “Montator, reglor și depanator de ascensoare”

Lansare curs de specializare “Montator, reglor și depanator de ascensoare”

04 Oct. 2021

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul instalațiilor de ridicat, compania brașoveană ELMAS a lansat cursul de specializare “Montator, reglor și depanator de ascensoare”, cod COR 741212.

În vederea lărgirii propriei echipe de specialiști în domeniul ascensoarelor pentru a derula la standarde europene lucrările de montaj ascensoare generate în urma creșterii segmentului de piață intern și extern, ELMAS a obținut autorizarea pentru formarea profesională în cadrul companiei pentru respectiva specializare.

“Cu dotarea necesară și echipa de formatori calificați am dat startul primului ciclu din acest curs de specializare. Programul de specializare  va avea un profund caracter aplicativ prin care se va urmări asimilarea în mod facil și corect a informațiilor. Cursul va avea o durată de 18 săptămâni și se va încheia cu susținerea examenului de absolvire. Le doresc cursanților și formatorilor mult succes și o promovabilitate de 100%”, a menționat Raluca Avram – Coordonator de proiect, din partea companiei ELMAS.

Acest curs se adresează persoanelor care au o calificare tehnică, dar nu dețin un certificat de specializare și doresc să fie evaluate în vederea recunoașterii competențelor profesionale. Certificatul obținut după parcurgerea acestui curs este recunoscut la nivel național, dar și în țările semnatare ale Convenției de la Haga. Cursul de specializare se va desfășura la sediul central ELMAS din Brașov și este autorizat de M.M.J.S. (Ministerul Muncii şi Justiţiei  Sociale) şi M.E.N. (Ministerul Educaţiei Naţionale).

Specializarea de “Montator, reglor şi depanator de ascensoare“ se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit efectuarea lucrărilor de montaj, reglare și depanare în condiţii de siguranță maximă, şi implică cunoştinţe tehnice şi deprinderi deosebite, utile pentru o gamă largă de ascensoare:
- Ascensoare electrice şi hidraulice;
- Ascensoare speciale (ascensoare cu uşi automate şi semiautomate, cu panou de comandă cu micro-procesor, ascensoare pentru persoane, ascensoare pentru materiale, ascensoare fără camera maşinii etc.).