Cookie Consent by TermsFeed
Partener proiect “Carieră de Succes în Științele Inginerești”

Partener proiect “Carieră de Succes în Științele Inginerești”

22 Noi. 2021

Compania ELMAS, în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie Brașov și Universitatea Transilvania Brașov – Facultatea de Inginerie Mecanică este implicată activ în cadrul proiectului “Cariera de Succes în Științele Inginerești”, co-finanțat din Fondul Social European prin “Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.

Până în prezent în cadrul companiei s-au derulat stagii de practică pentru un numar de 8 studenți în perioada mai-iunie 2021 și respectiv 18 studenți în perioada octombrie-noiembrie, în cadrul departamentelor: Pregătirea Fabricației, Producție, Proiectare, Montaj/service macarale industriale și Asigurarea Calității/Laborator.

Programul este un real succes, studenții au avut ocazia să conștientizeze faptul că suntem o companie și un angajator privat românesc serios, care este ancorat la tehnologie de ultimă generație, fiind implicat activ în viața comunității.

După derularea primul stagiu de practică, șase studenți au dorit să fie parte din colectivul ELMAS și sunt astăzi angajați cu contracte de muncă pe durată nedeterminată în cadrul companiei. Rezultate similare sperăm să cuantificăm și în urma celui de-al doilea stagiu de practică, recent finalizat. 

Acest proiect este benefic pentru întreaga comunitate din care facem parte - studenți, Universitatea Transilvania, Camera de Comerț și Industrie Brașov și ELMAS. Sperăm că acest mod de dezvoltare continuă a relațiilor și experiențelor dintre mediul academic brașovean și companiile brașovene vor aduce un real progres în economia zonală și națională.