Cookie Consent by TermsFeed
Roadshow Linde Heavy Truck E100-E180

Roadshow Linde Heavy Truck E100-E180

20 Mai. 2024

Roadshow-ului Linde Heavy Truck s-a desfășurat pe parcursul a două zile, conform programului:
- 14 Mai 2024, la sediul central din Brașov;
- 17 Mai 2024, în incinta Portului Constanța Sud (Agigea), cu sprijinul companiei Predilect Cargo.

În cadrul evenimentului, actorul principal a fost noul stivuitor electric Linde E 140, seria 1471, dedicat manipulării sarcinilor de până la 14 tone, în diferite industrii.

Cea mai recentă tehnologie de ridicare electrică Linde asigură rate ridicate de ergonomie și productivitate. Gama de stivuitoare electrice Linde E100-E180 sunt echipate cu Linde e-power care combină caracteristicile motoarelor diesel cu stilul de operare ecologic, silențios, și dinamic al stivuitoarelor electrice.

Participanții au avut ocazia să descopere și noutăți din sfera echipamentelor automatizate, soluții energetice, sisteme de siguranță în operare și echipamente adaptate pentru diferite aplicații.

Fie că sunteți în căutarea de consulting cu privire la nevoile dvs. individuale de manipulare a materialelor sau doriți să vă asigurați procesele pentru viitor cu o infrastructură digitală și energetică adecvată: puteți fi siguri că veți găsi răspunsurile la întrebările dumneavoastră apelând la specialiștii ELMAS.

Mulțumim și pe această cale tuturor participanților prezenți la eveniment și îi asigurăm de tot suportul nostru în realizarea proiectelor viitoare din domeniul intralogisticii.