Cookie Consent by TermsFeed
Seminarul 'Noi sisteme si aplicatii DEMAG'

Seminarul 'Noi sisteme si aplicatii DEMAG'

28 Oct. 2019

In data de 24 octombrie 2019, compania Elmas - partener oficial Demag Cranes&Components in Romania a organizat la sediul central din Brasov, seminarul cu tema "Noi sisteme si aplicatii DEMAG".
Participantii prezenti la eveniment au avut ocazia de a descoperi noua versiune a sistemului de monitorizare Demag StatusControl pentru macaralele industriale, dar si noile serii de electropalane Demag.

Cu sistemul de monitorizare de la distanta a podurilor rulante, Demag StatusControl, puteti avea control deplin asupra echipamentelor dumneavoastra, oricand si oriunde. Acest sistem va ofera date curente privind functionarea si evaluari ale macaralelor industriale si electropalanelor dumneavoastra: riscuri de intrerupere a functionarii, modul de utilizare, durata de utilizare si perioada de servisare. Si toate acestea intr-un mod simplu, fiabil si dintr-o singura privire.

Multumim tuturor participantilor prezenti la eveniment si ii asiguram de tot suportul nostru in realizarea proiectelor viitoare din domeniul intralogisticii.