Cookie Consent by TermsFeed
Seminarul 'Alege solutii la cheie', marca Elmas

Seminarul 'Alege solutii la cheie', marca Elmas

06 Iun. 2019

In 23 Mai 2019, compania Elmas - dealer Linde Material Handling in Romania a organizat la sediul central un seminar cu tema "Alege solutii la cheie".
Participantii prezenti la eveniment au avut ocazia de a descoperi statiile mobile Elmas de incarcare baterii de tractiune, noutati si avantaje din gama stivuitoarelor Linde echipate cu tehnologia Li-Ion si promotiile active pentru transpaletele electrice Linde MT12 si MT15.

Statiile mobile de incarcare baterii de incarcare sunt concepute pe principiul containerului si ofera posibilitatea incarcarii simultane pana la 5 baterii industriale. In functie de aplicatia clientului, poate fi personalizata pentru diferite capacitati de incarcare ale bateriilor.

Amplasarea in exteriorul cladirilor, monitorizarea de la distanta a procesului de incarcare, eficienta in exploatare, protejarea mediului inconjurator se numara printre multiplele avantaje ale statiilor mobile de incarcare.

Multumim si pe aceasta cale tuturor participantilor prezenti la eveniment si ii asiguram de tot suportul nostru in realizarea proiectelor viitoare din domeniul intralogisticii.

Seria seminariilor Elmas realizate pe diferite teme de interes din domeniul instalatiilor de ridicat va continua si in al doilea semestru al acestui an.