Cookie Consent by TermsFeed
Energy Roadshow Linde 2018

Energy Roadshow Linde 2018

16 Oct. 2018

Energy Roadshow Linde 2018 - Conceptul dezvoltat de producatorul german Linde Material Handling a oferit accesul la ultima tehnologie din domeniul stivuitoarelor electrice. Roadshow-ul desfasurat in Rusia, Slovenia, Slovacia a ajuns si in Romania, pe 16 octombrie 2018, la punctul de lucru Elmas, Ploiesti.

Participantii prezenti la eveniment au obtinut informatii complete despre solutiile Linde care folosesc tehnologia Li-ION si celulele de combustie pe baza de hidrogen.

S-au realizat demonstratii cu noul stivuitor Linde Roadster Li-ION (intitulat stivuitorul perfect) care aduce mai multe inovatii in domeniu: design-ul cabinei elimina stalpul in forma de A, iluminat optim cu ajutorul benzilor LED bicolore de pe catarg si din spate, Linde Safety Pilot, sistem optic de avertizare TruckSpot la mersul cu spatele, baterie Li-ION fara intretinere si fara emisii.

Printre echipamentele expuse s-a aflat si transpaleta electrica Linde L14 alimentata prin intermediul celulelor de combustie pe baza de hidrogen.